woensdag 8 februari 2017

Schildersbedrijf Klompenhouwer Schilders


Klompenhouwer schilders te Vlaardingen is een klein schildersbedrijf en verzorgt al ruim 20 jaar alle volledige voorkomende onderhoudsschilderwerken zowel voor particulieren als bedrijven. Naast gespecialiseerd schilderwerk, ook wandafwerking, glas en isolerende beglazing plaatsen. U kunt voor de meest voorkomende zaken op dit gebied gebruik maken van ons schildersbedrijf tegen redelijke prijzen. U kunt een ouderwetse service verwachten vanuit een modern inzicht.

U heeft een huis om trots op te zijn. Toch zou het aan schoonheid winnen als een paar sprekende kleuren de aardige bouwstijl nog eens extra zouden onderstrepen. Misschien heeft u bepaalde persoonlijke kleuren die daarbij kunnen worden toegepast: dat zou uw huis in dubbel opzicht karakteristieker maken. Misschien is uw huis toch aan onderhoud toe: dat is dan een goede gelegenheid om aan uw kleuren keuze voor het buitenschilderwerk en/of binnenschilderwerk te denken.

Wij weten zeker, dat deze zaak u ter harte gaat. De combinatie van onderhoud en kleurgeving biedt misschien de mogelijkheid de zaak eens aan te roeren. Schroom niet een geheel vrijblijvende afspraak te maken met ons schildersbedrijf. Natuurlijk komen wij graag even bij u langs. Als u even 010-4816602 belt, is een afspraak snel gemaakt met Klompenhouwer schilders.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten